Nu taggar vi nyår




C’est toujours un autre coeur qui nous fait sentir le nôtre


Igår spenderades dagen med Helena tills jag drog till ens klasskompis (från Paris) hemmafest. Träffade flera från klassen och det känns konstigt att se dem här och inte i Paris. Hade hur kul som helst och det blir förmodligen middag med göteborgarna innan vi åker tillbaka till drömmen. Taggar Paris, vill tillbaka, fast ändå inte haha.
 
Idag har jag bara varit hemma och umgåtts med familjen, vilket var mysigt. Fick veta att nyårsfirandet är bestämt fastän jag inte har någon klänning än.. Har två dagar på mig att leta och hitta.
 
Bisous

Noël

 
 
Bound 2 - Kayne West
Who are you - Fifth Harmony
 
Ska åka tidigt imorgon för att hämta Helena som ska med mig till min familj och fira jul! Min mormor är från London och där firar man inte jul den 24.de (är det något land som gör det utom Sverige?) utan den 25.de som alla vet haha. Men vi kunde inte fira den igår så vi gör det imorgon istället. Ska bli kul att få träffa mina kusiner igen efter ett halvt år. Måste bara åka till stan och köpa något att ha på mig. Yes, alltid i tid hahah palla..
 
Träffade några gamla klasskompisar vilket var jättekul. Upptäckte också att jag är väldigt uppdaterad när det gäller min gamla klass haha.
 
Bilden är från förra året då det va hur mycket snö som helst. Vill ha det nu..
 
Bisous

Nu är julen över




Skulle tro att alla va ute igår? Det va helt galet med folk i valand/kungsportsplatsen som skulle till klubbarna. Iallafall, jag hade en riktigt bra kväll, träffade många vänner som jag inte hade sett på 884 år. 

Ska handla och sedan fika med Alaa och Melina någon gång under dagen vilket blir mysigt! 

Bisous

God Jul




Ice



Tränade som vanligt igår och det va en riktigt bra träning! Lyckan när man fick se alla igen efter 4 månader, helt galet vad man har saknat dem.

God Juuul btw, Joyeux Noël. Hoppas ni får det bäst idag! 

Bisous

Mys



Med Matilda och kollar på friends och äter choklad, wie mysigt <3 

Återförenad med den jag hatar mest



Ska sova! Träffar Helena imorgon efter hon har gymmat. Pallade inte att följa med haha så lat.

På flygplatsen




Nu kommer jag hem Sverige!! 

Bildeer













Åh KOMMER SAKNA ALLA I SSP! Halmstad speciellt för ni kommer inte tillbaka efter jul men ni hälsar på i vår hoppas jag! 

Om 20 timmar är jag hemma i sverige! Ska krama min syster, kela med katten, ringa Helena och ligga i min säng i mitt rum! 

Bisous

Sista dagen




Jag och Katarina gick en lång promenad, hela Champs Elysées, louvren, hotel de ville och Notre Dame! Det var riktigt varmt idag, fick ta av mig jackan. Ca 12 grader eller mer skulle jag tro? 

Bisous 

-



Tar med mig systemkameran imorgon för dessa bilder håller ju inte hahha

Träning





Tränar konståking i billiancourt, om ni inte visste det och idag var det avslutning inför julen! Alla tog med sig alkohol, läsk och sött . Det blev ett miniparty i träningskläder efter passet haha, det va kul! 

Bisous

Mys



Bild för ca 20 min sen då jag gick hem från idrotten. Hade bara en lektion idag, sköönt! 

Ska åka till träningen om ett par timmar. Det är sista träningen för året och då ska vi bara träna en timme och sen gå ut och umgås vilket blir kul! 

Bisous

En luciabild



Lucia från onsdags, vår lilla mysiga grupp! Saknar det lite, vill fira igen. 

Hade för mig att det va torsdag imorgon men tydligen inte haha! Är lite lost denna vecka.. 

Svar

Hej Hannah! Det är skitkul att läsa din blogg, jag ska nämligen till Paris i Januari och plugga där till i sommar. Antar att det är ungefär samma som du gjorde bara det att jag är där på vårterminen.. ;) har du några tips som du vill ge eller som du tycker är bra och veta? Jag e så himla taggad!! Det ska bli skitkul! Ska bo i en värdfamilj i Suresnes (fam schouler), känner du nån som bor där nu? :) och till sist.. lärde du dig flytande franska?  :) kram
 
-Åh NAJS! Jag är här ett år nämligen, och om du kommer nu i vår så är du en av de 7 (?) från Lund!
Jag tror jag vet vem som bor i din värdfamilj men inte säker, det beror på om du ska bo med någon eller inte.
Jag vet inte vilka tips riktigt jag kan ge hahah sök upp mig på fb --> Hannah Jansén, så berättar jag allt du vill veta!
När det gäller franskan så vet jag att man blir mycket bättre, inte direkt flytande.
Puss!

Plugg



Sitter och pluggar pariskunskap nu! Det enda jag kan göra här är att plugga, packa och köpa julpresenter. Mer hinner jag inte förrän jag åker hem.

Min skola har bestämt sig att göra det lite roligare så imorgon ska alla vara barney och ha kavaj, på ons blir det mean girls och då är det rosa som gäller. Dagen efter det ska alla klä sig juligt! 

Både längtar och inte längtar hem. Hallå, vem önskar att lämna Paris som har allt? Men vem önskar att lämna skola nu och fira jul? Man kan inte få allt..

Bisous

Naw




Bra kväll igår! Hoppas bara rösten håller nu när jag ska sjunga med resten av luciatåget haha det kommer nog gå bra! 

Blir nog att köpa julklappar idag om jag hinner! Plugga måste jag också göra..

1 vecka



Om 1 vecka är jag hemma. Tiden har gått så sjukt fort, för fort! Har inte hunnit med något haha, har gått till 1 museum och va uppe i triumfbågen 1 gång (applåder?). Skärpning Hannaaaah

Det får bli en lugn fredag denna vecka, ska läsa istället! 

Bisous

Tyckte denna passade mig



Lucia



Firade lucia för alla i skolan, eller nästan iallafall. På andra föreställnigen så satt 700 små barn framför oss och klappade varje gång vi sjöng en mer svängig låt. Men de kunde inte klappa i takt så vi fick en massa applåder istället. Haha så roligt, vi stod där och sjöng samt skrattade haha aja det va kul. Så söta va de! 

Blev sedan stressigt när jag kom hem eftersom jag gick på en dejt idag. Men jag hann plugga lite innan vilket behövdes! Ska plugga mer nu.

Bisous

Mardi




Ville vara duktig och gick lite extra tidigt till skolan idag, tog en lugn promenad iställer för att rusa som jag gör ibland. 
Sedan när jag och Camilla hade slutat vår engelska drog vi till la defense och åt thai mat. 

Det vad BAT idag, då flera grupper gjorde sina nummer med dans samt sång och stämningen va riktigt bra! Bättre blev den när några klasskompisar gjorde sitt ABBA-nummer haha. Drog efter halva föreställningen för jag orkade inte mer men när jag kom hem såg jag att min värdfamilj hade köpt en chokladkalender till mig som stod utanför min dörr! Åhh <333333 Ska köpa dem en julklapp, vet dock inte vad ..

Hm



Mig och snö idag asså.. <3333

Bara gjort läxor idag men det går så trögt.. Blir inte klara med dem! Det är dessutom 11 dagar kvar tills jag åker hem, helt sjukt! 

Aujourd'hui



Köpte min första julklapp fast personen som ska få den vet redan det + vad det 
är för något. Orkar inte ha det hemligt hahaha. 

Har inte gjort så mycket idag.. Tog en promme med Katarina förut, vilket va skönt. Har pluggat lite och sovit mycket. En skön/tråkig dag helt enkelt. 

Bisous

Lördag



Ska sova nu, innan jag gör mina läxor. Tror jag behöver vara hemma hela helgen nu framöver! Vill göra klart så mycket som möjligt så jag inte har så mycket kvar sista veckan här.

Bisous

Ut med dessa två!



Hade en skön skoldag, läxorna jag trodde va tills idag va visst till nästa vecka haha det va ju skönt.

Ska till Palais snart, taggar! 

Bisous


Snö

 
 
 
Pratade precis med familjen och fick veta att det snöar i Sverige. Så nu kommer jag få komma hem till snö! Ah det blir inte bättre. Dock är det inte den bästa snön just haha, storm, hagel, regn osv men vi får hoppas att det blir bättre sen.

Mardi



Det har inte hänt så mycket dessa dagar, eller inget jag kan dela med mig av här haha. 

Imorgon är det Luciaträning, och träning = bra dag

:)))




!




Christmas feeling




Fick världens julkänsla när jag steg in i den svenska affären efter luciaträningen. Vill ha jul nu! 

#tresbien





Åh denna kväll va såå bra! Helt galet, typ längtar tillbaka haha. 
Ska ha luciaträning klockan tre och vi ska lotta och få veta vem lucian är! Är med i lottningen haha ångrar lite nu, tror inte lucia är min grej nämligen..

Bisous

RSS 2.0