Primtemps




Jag och Annie en prommenad i två timmar i Vesinet idag och njöt att det är snart vår. Tänk att sitta i paris snart i värmen på en uteservering med ett glas vin. Åh, värme.. kom NU! 

Nu är det vår i Parre




Det har varit soligt här de senaste dagarna och har använt dem genom att strosa runt i staden. Idag ska vi till lafayette och kolla runt. Mysigt

Bisous

Vädret idag



Såg att blommor har kommit fram i träden. Åh, solen lyser så fint idag. Perfekt sista dag i skolan innan lovet! Hoppas vädret håller sig hela nästa vecka också. 

Bisous 

irriterad


Kom precis hem från skolan, har gjort nu ett historiaprov som jag missade i fredags eftersom jag var sjuk. Vet inte riktigt hur det gick haha, försökte få med alla viktiga ord i alla fall.
 
Blev rätt sur när mjölken jag hade köpt (är allergisk mot deras) va slut i morse. Dessutom är min nutella, som va nästan full innan, halvtom nu. Orkar inte köpa nytt.. får äta gröt utan mjölk i fortsättningen då hahah.
 
Bisous

Smoke 'em if you got 'em



Börjar bli helt frisk nu och mina hostningar har upphört haha äntligen! Handlade mjölk som jag tål och städade mitt rum idag, bl.a garderoben eftersom mina kläder låg överallt. Hoppas att mitt fina rum stannar fint eftersom jag ska flytta till Annie om några dagar och orkar inte städa igen. Min värdfamilj ska till portugal på 
lördag/söndag och då får jag inte stanna här. 

Sitter och pluggar engelska medans jag lyssnar på Miley Cyrus - FU. Hon är ball, gillar henne.

Bisous

Detta va änna tider det




Valentines drink



Åkte till avenue Carnot och tog en drink med Kat innan vi mötte upp de andra och sa hej. Imorgon blir det bio med melina och kanske utegång om min hosta lägger sig (den har stannat upp nu iallafall haha). Lets hope! 

Bisous

If you can live in Paris, maybe you should


Börjar äntligen bli frisk. Känns skönt att få komma ut lite och inte vara hemma och hosta. Dock började jag denna dag med att svepa en öl haha, gick sådär. Ni ser den fina videon på facebook och ja, jag skäms lite över den.
 
Va tänkt att gå ut nu på allahjärtansdag men jag tror att glass, te och serier är bättre för mig. Fick karamellte av Kat (tack <3333333).
 
På lördag blir det bio med Melina och senare kanske vi drar till en bar innan vi skiljs åt, då jag ska till Queen (förmodligen) med gabbi, hanna och annie?. Vi får se vad helgen ger oss.
 
Bisous

Avec ma cherie



Va med Melina idag och gick runt i Paris från louvre till cdg efter vi hade ätit på HD-diner. Dock är jag fortfarande sjuk, min hosta lär aldrig gå över haha. Ska vila imorgon eftersom jag vill träna på onsdag.

Bisous

<3




Åt middag vid saint michel igår innan vi drog ut! Dock har jag blivit lite sjuk, tappat rösten osv haha men det börjar bli bättre nu än va det var i morse.

Bisous

I'm not a serious person, and I don't like serious people

 
Pga uttråkning lär jag nog gå ut en sväng, tänkte köpa en tröja men gillar inte att gå runt i affärer, gillar ännu mindre att gå runt i affärer själv. Får se vad jag hittar på.
 
Bisous

gårdagen samt fredags


Vill bara bort



Fredagen var hur kul som helst, en kille på klubben fyllde år men nu när jag tänker efter så såg jag han aldrig haha, dessutom hade vi inspark för lundarna idag! Det va kul att gå ut med hela klassen, och en del franska elever från saint do som också var där.

Just nu är jag väldigt trött, vill bara dra till något ställe, (bilden ser rätt ok ut) själv och vila. Min säng duger nämligen inte haha

Bisous

RSS 2.0