Ihhhh



Tänk er den känslan när ens syster kommer in i huset med en massa hundsaker och säger att vi har skaffat en hund och man själv inte visste något förrän då. 2 timmar senare är hunden hemma hos oss. Tror vi aldrig har gjort något såhär spontant innan but she is so cute! Åh loveee
 
bisous

Sista dagarna i parre


Hahaha asså





Åh men ska ej gråta, kommer tillbaka!

Idag ska jag bli brun



Nej, den är fejk, prova bara haha 

Är typ stolt att jag bloggar nu haha, ska sola lite till efter jag har ätit, ska laga mat själv. Ska först be till gud att inte köket brinner upp bara. 

Bisous

Sista kvällen



Sitter på hard rock. Sista middagen i Paris, sen flyttar jag hem. 

Bisous

Mitt tal om Parre










Nu är det bara några dagar tills jag lämnar denna mest underbara fantastiska staden jag någonsin har varit i. Kommer sakna alla galna minnen jag har haft detta år, hur mycket jag har lärt mig, inte bara franska utan en del andra saker i livet. Ett par exempel - lärt mig tvätta mina egna kläder och insett att jag kan inte leva i ett stökigt rum (även om mitt har varit brutalt stökigt dessa sista veckor), eller då jag har lärt mig äta mat jag inte trodde jag skulle äta. Jag upptäcker att jag har mognat, tycker inte allt är pinsamt eller att alla "coola" saker har på något sätt blivit barnsliga 

Jag kommer sakna alla mina goa vänner, mest Agnes, Gabbie, Annie, Katarina och även Camilla som jag har umgått mest med. I sommar kommer festandet bli mindre, och läsandet mer. Kommer få färg, sitta och drömma mig in i böckernas värld eftersom det va längesen sedan jag gjorde det. Kommer dessutom försöka åka till Stockholm så mycket jag kan. 

Paris är inte över, jag kommer åka hit igen (menar inte en vecka). Paris har blivit en del av mig nu om man kan vara deep och säga det så. 

Jag är glad att jag valde att åka hit, ett av mina bästa beslut någonsin! 

Bisous

Fotbollsmatch på mix club




Kan säga att detta va lite annorlunda än att sitta hemma och kolla på fotboll! Mellan matchen och efter va det fest som vanligt! Dock gick vi dit 9.30, drack ingenting faktiskt, kolla på matchen och sen drog hem vid 12. 

Bisous  

Idag får palmen vara med på bilden



Eftersom mitt år tar snart slut här, kommer mitt bloggande göra det med. Tror alla fattar att jag är inte bra på att blogga, det är inte kul. Men jag visste att dagbok skulle jag aldrig skriva eftersom jag bränner, river (vad jag nu gör) sidorna så ingen kan se. Kommer dock inte ta bort bloggen. Ska läsa den så fort jag vill till Paris. 

Bisous

Jag gillar inte att plugga


Från grand boulevard i lördags

Jag har ca 4 saker kvar och jag har ingen ork längre hhaha. Hatar allt detta plugg.. Dock så är allt klart på onsdag och då ska jag ut och festa, shoppa, dejta och allt annat man kan göra på sommaren. Upptäckte att jag åker hem om två veckor och jag vill inte. Vill stanna här föralltid. Allt är så bra här, mår så bra! 

Bisous

Andra jobbdagen



Jobbar 8 timmar varje dag. Är helt slut efter allt diskande, prata med kunder för det va något de inte va nöjda med, ge mat, fixa hyllan, göra mackor osv osv.. Mina händer gör ont och mitt huvud snurrar. Fast det är väldigt roligt och min chef undrade ifall jag ska stanna länge i Paris (teckeen??). Dessutom finns det en svensk tjej som jobbar där så när vi är själva (sista arbetstimmen) så sätter vi på maggio och sjunger i köket. 

Bisous

Lördag






I lördags firade vi karel och måste säga att det a sjukt mycket ungdomar där vi var. I någon gräsplätt vid seine, vet inte vad den heter haha. Vi stannade där tills midnatt då vi drog hem sen. 

Idag var det bio och lite plugg. Roligare än så var det nog inte. Mitt humör har varit lite upp och ner..

Btw, grattis mamma!! Älskar diiig! 

Bisous

RSS 2.0