Onsdag




Fikade med filippa och Josefine idag innan vi drog till en piercingsstudio där filippa gjorde ett till hål i örat!

Stack till träningen efter det vilket har gjort att jag inte har pluggat något idag haha får köra imorgon! 

Bisous


To understand Europe, you have to be a genius - or French


Ångrar lite att jag skicka hem systemkameran. Jag tror verkligen jag skulle kunna ha bra användning för den nu när våren kommer.
 
Mina dagar har mest bestått av plugg, alltså inget roligt att skriva om. På onsdag blir det skridskor med klassen. På fredag blir det shopping och utegång. På lördag hade jag tänkt åka ut till Roen (?) och kolla på min kompis då hon tävlar i team. Men det är insparksfest samma dag för lundarna och jag måste vara vid lokalen vid 15.00,  vilket gör att jag inte hinner med båda..
 
Bisous

Mina lärare har rätt ändå

 

Louvren




Idag var jag och katarina i louvren! Gjorde äntligen något kulturellt. Senaste gången va pompidou som var i oktober haha. Sedan drog vi till W.Smith som är en engelsk bokaffär och köpte crunchies. Bangade att gå ut idag, orkar inte.

Bisous

Maintenant


 

Now where's my jackie


22.01.14



Idag hade jag inga lektioner, märkte det dock när jag kom till skolan haha. Dessutom blev konståkningen på Hotel De Ville inställt pga regn fast det regnade inte. 

Ska göra min svenska! 

Bisous


Vänt på dygnet

 
Tänkte gå till något apotek imorgon för kan verkligen inte sova förrän klockan blir fyra på natten. Detta har pågått i ca två veckor nu. Dock är jag sjukt glad att jag har fått börja skolan hyfsat sent annars hade jag dött hahah.
 
Idag använde jag inte min lediga dag till Paris men gick ut och sprang istället och gjorde läxor som tydligen aldrig blir klara. Dessutom så hade vi inget internet förrän vid 18.00 eftersom min värdfamilj hade fått byta wifi.
 
Bisous
 
 

Saknar dig




57 bara ..





Mysigt







Hm


Saknar dig

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi hade en gäst över så fick ställa in alla mina planer för kvällen och vara hemma istället. Jag får köra nästa vecka helt enkelt. 

Var på Champs elysees idag och köpte ett par svarta plagg. Har bara färgglada kläder i min garderob, verkligen inget svart alls hahah skoja, svart är bäst!

Bisous

Är så glad nu




Har ingen historia vilket betyder sovmorgon till 13.30!!!!!!! Taggar hela fredagen, den blir nog awesome denna vecka. 

Bisous

Usch



Skulle värma nudlar i micron (fråga ej varför) och det började brinna efter cirka 2 sekunder. Fick panik när jag såg lågor haha, lyckades som tur släcka det men det luktar rök i hela rummet! Aja matlagning är inte min starka sida...

Bisous

Så fint



Ska läsa le petit prince, ciao

Lundi




Var i Lafayette idag och tänkte kolla om man hittade något på rean. Passade på nu när det är måndag eftersom alla jobbar eller går i skolan. Hittade inget speciellt ändå, så jag drog en sväng till trocadero och tog kort på eiffeltornet hahah..

Bisous

Vill åka



Men idag blir det inte en sån dag utan en dag där jag ska läsa böcker och plugga. Ska ut och gå sen om jag orkar haha troligtvist inte.

Bisous

Palla




Samedi






Grattis Jonteee! 18 år! 

Bytte rum med Kat



Nu har jag ett rosa rum istället för blått

Ge mig vår




Denna vecka har gått så otroligt fort! Det är fredag imorgon. Om två veckor kommer de nya klasskamraterna, om tre veckor blir det en fest för hela klassen och för en del franska elever. Eftersom vi har så fruktansvärt många killar i klassen kommer själva festen bestå av 10 killar och..... 70 tjejer. Min värdmamma frågade idag om det finns många killar i Svergie eller om det är som i Kina fast tvärtom hahah. 

Bisous

Tous les genres sont bons, hors le genre ennuyeux

 
Skoldagen gick bra, gick på den tidigare svenskan vilket gjorde att jag slapp håltimman. Hatar håltimmor..
Idag kommer bli som alla andra dagar, kommer vara hemma, plugga, chatta lite med Sarah för att se hur hon mår (hon svimmade i skolan fick jag veta precis).

Finns inget kul att skriva här haha, inte så att jag går runt i Paris och hittar smultronställen utan jag är bara i Neuilly. Tråk..
 
Bisous

Ny



Har precis kollat på någon film med familjen. Tänkte läsa idag och sedan lägga mig tidigt! Är fortfarande trött. 

Fick en ny fransk mobil eftersom dem gamla suger haha.
 
Bisous

Framme!





Nu är jag äntligen i Paris! Bara längtade efter att komma fram till lägenheten för min resväska ger mig sår i handen när jag drar den haha.. Usch! 

Det är varmare här och jättefint väder! Tänkte gå ut en stund lite senare om jag orkar. 

Bisous

Fanny bunny




Time to go




Nu sticker vi till släktkalas och sedan blir det Elins 20årsmiddag. Imorgon åker jag tillbaka till Paris, galet! 


En annan bild från nyår




3 dagar



2 dagar kvar innan jag sticker tillbaka till landet baugette. Känns som Paris va en dröm och jag är tillbaka i verkligheten....nästan. 

Ska gå på bio, fika, kalas, middag, och göra något annat va det nu va på två dagar. Hade tänkt plugga men får helt enkelt göra det när jag är i Paris haha. Hinner verkligen inte. Alla andra kommer den sjätte ändå. Sen kommer de nya elever från Lund 2 veckor senare. 

Bisous 

<3





RSS 2.0