Sun



Eftersom det är blå himmel nu hoppas jag inte på regn på kvällen! Ska upp nu för att möta gabbie vid pont de neuilly! Får se om jag hinner träna idag.. 

3 födelsedagar





Idag fyllde en klasskompis, en annan bekant från klubben och även min farfar år. Min farmor och farfar är i Paris denna vecka. Det blev middag ute och drinkar. Fick även gjort lite plugg (rätt lite dock). Nu ska jag och min mage sova. Imorgon blir det prov och valborg. 

Bisous

You look amazing




Nu är jag tillbaka i Paris



Nu har jag varit i Sverige i 9 dagar. Egentligen skulle jag bo med en värdfamilj i Colombes men jag fick åka hem istället haha. Det var faktkiskt riktigt skönt, min systers min lär jag aldrig glömma när jag steg in i rummet. Inte helenas reaktion heller. 

Nu är jag tillbaka, känns lite sådär. Kanske för jag har väldigt mycket plugg att göra, har lite prov osv! Men om tre veckor är jag tillbaka till sverige igen, sen en månad i Paris och sen hem för gått. Sorligt. 

17



Idag är min fina syster 17!! Helt galet. 

Hoppas du hade världens bästa dag och jag önskar jag kunde vara med dig nu! Du är bäst! 

Bilder från strasbourg samt verdun









Strasbourg





Verdun

Klassresan var riktigt bra, saknar det lite haha, detta var nog alla bilder jag tog under resan. 

Bisous

J'aime bien mieux être malheureuse en vous aimant, que de ne vous avoir jamais vu.

 

Igår kom jag hem från klassresan som ägde rum i Strasbourg och i Verdun (en liten by där vi kollade på gravar, fort osv från första världskriget) vilket var kul. Dock satt vi i en buss i 7 timmar enda dagen, och 12 timmar den andra, så ja om jag sammarfattar klassresan som vara i två dagar. Den ägde mest rum i bussen! Dock har jag inget emot att sitta i en buss. Tycker det är mysigt och fick lite läxor gjorda. Sedan skulle jag träffa en tjej i Strasbourg men fick hade antagligen fel nummer för hn fick inte mitt sms haha. Aja hon kommer till Paris två gånger innan jag åker hem och då får jag träffa henne.
 
Denna bild är inte från klassresan men jag tycker den är ball ändå.
 
Bisous
 
 

Lovie




Igår blev det jag och Gabbie som gick ut eftersom många andra har högskoleprov idag. Vi träffade några andra klasskompisar vilket var roligt! 

Idag ska jag nog bara köpa lite mat på monoprix, sen väljer jag och gabbie en park i paris att plugga i. Imorgon blir det till Strasbourg! Taggar lite (utom 7 timmars lång bussresa).

RSS 2.0