Palais Royal








Pariskunskapen i bilder och att jag inte hade med mig min systemkamera idag! Så fint! Kolla??? 

Palais Royal är en byggnad där en fransk kung bodde i, innan han blev kung och flyttade till Louvren, så nu vet ni typ lika mycket som jag haha! 

Bisous


Igårr






Asså denna kvalitén på bilderna men haha! Ska gå ut om en timme till sixseven åh taaaggggaaa 

Två ego




Så glad, skrev två sidor om indvandring - en sida fakta och en sida analys, på FRANSKA aaah hur stolt??! Kommer bli görmånga stavningsfel men aja, det går bättre nu! 
Ska ut wie (Katarina säger alltid wie så nu gör jag det med haha), taggar!! 

Bisous

Wiie



Åh, taggar hela helgen!! Är på mitt bästa mode nu och hoppas det håller i sig! Föralltid tack! 

Bisous

Göteborg


Hoppas Göteborg har fått snö när jag kommer hem! Längtar typ att gå på avenyn med vänner, prata om allt möjligt och ha en kaffe i handen som värmer. Gillar när det är så mörkt. Blir så mysigt då, speciellt med alla ljus.
Kommer typ sakna Paris då när jag är hemma haha så typiskt.
 

--

 
 
 
Ditt underbara hår... Är det naturligt lockigt?? Såå avis!
 
- Ja det är naturligt, fast föredrar rakt. Mycket finare enligt mig haha.
 
Tränar du fortfarande mycket konståkning? Hur ofta?
 
- En gång i veckan bara, finns inte mer tider om jag inte vill satsa helt och tävla i Frankrike.. Får träna mer i min klubb när jag kommer hem! (längtar lite hehe)
 
 
 

Vissa dagar

 

Brukar ju tycka att måndagar är jättesköna men denna var ju bara en dag jag vill glömma. Så, nu glömmer jag den.. Godnatt
 
Alaa: Jag stannar i Sverige i 15 dagar och jag vill träffa dig medans jag är hemma!
 
Katarina: Grattis på namnsdagen! Skulle sagt det när du satt här haha

Noël

En månad kvar till Julen! Längtar lite, alla ljus och kakor, familj mm. Känns konstigt att åka till Sverige om 27 dagar. Det är inte alls lång tid kvar.

Ett bra slut på lördagen





Det va tänkt att dra till sixseven denna kväll men det blev inte så. Istället drog jag, Daniel och Katarina till en bar någonstans i öster om Paris. Haha vet inte riktigt var vi var. Sedan kom Elvira, Emelie och Stina, som vi pratade med tills vi åkte hem. 

Bisous

Bäst




Lördag





Skulle till ett fik för att träffa svenska och franska personer. Men bara vuxna var där så jag och Katarina gick den längsta promenaden runt i Paris - hamnade i lafayette tillslut! 

Om en vecka är det december (löven är fortfarande gröna??). Längtar tills julbelysningen är uppe och isen är framme vid hotel de ville! Åhh


Detta va sjukt bra








Gillar er med




Nu




ojdå

,
 
Satt och plugga franska tills jag såg att klockan va 3 haha, är inte ens trött? Kan gå ut och ta en runda faktiskt.
Måndag: pluggdagen då jag alltid är hemma. Så tråkigt, måste ändra på det.
Åh, var typ någon kille i La Défense idag som sköt i en bank? Ingen dog då men en kille skjutsade honom till George V (Champs Elysées), så han går ju fortfarande runt här i stan någonstans..
Har inga planer för veckan faktiskt. Träning på onsdag bara och så ska jag kanske träffa en kille som jag inte har sett på två år i en bar, vid Eiffeltornet någonstans och ta en drink. Om jag kommer då och inte låtsas vara sjuk som förra gången hehe.
 
Bisous
 

Jag ska lära honom allt jag kan




Sönda



Var i marais idag och sjöng för Lucian, tog en kaffe (glömde att jag inte tål mjölk) och drog hem sen. Måste göra franskaaaa åh. Orka haha

Patinage





Va i bercy och kollade på världsmästare med Lena idag (konståkning asså). Det va riktigt kul, träffade massa andra franska som ba: "vaa är du här ett år" och sen babblar på med franska och tror att jag ska förstå. 

Hoppas att jag får dra dit imorgon, beror på om jag får missa en del av Pariskunskapen. 

Klipp klipp



Syns dock inte haha men har lockigare hår än förut! Alla frisörer som har klippt mig har alltid tagit fram 356 st till lockar. Bättre med rakt tycker jag. 

Fotbollsgalna




un bon chanson francais

 
Vet inte om jag skrev rätt i rubriken nu haha men denna är riktigt bra!
 
Bisous

That Paris exists and anyone could choose to live anywhere else in the world will always be a mystery to me

 
La upp den vackraste bilden bara för att 

Åt middag precis och måste panikplugga historia och franska nu. Gött.. Religion också eftersom jag råka missa lektionen hehe. Längtar till helgen och gjorde en "schemabild", vad jag ska göra på fre, lör och söndag men den blev fett fail haha så den bilden lägger jag inte ut.
 
Bisous

Oui oui



Hade min första träning på evigheter och det va huuur bra som helst! Min tränare är isdansare så vi fick lära oss i par hur man gör steg, piuretter tillsammas. Blev även inbjuden att kolla på tävling på lördag med mina konståkningsvänner eftersom de hade en biljett över! Lär träffa alla konståkare, förmodligen några jag inte sett på ett tag! 

Bisous, ska lägga mig efter jag har pluggat lite.

Il n’y a que deux endroits au monde où l’on puisse vivre heureux: chez soi et à Paris

 

Death becomes her

 
Detta blev nog min nya favofilm, eller i alla fall en av dem. Har dock många favoitfilmer, hehe typ 40? Kan säga att de flesta är det haha. Aja, ska sätta mig och göra historia, eller franska.
Bisous

11 november

 
 
 
 

morgon


Vakna vid tio ungefär och tagit det lugnt idag. Chattar med en gammal vän jag ungefär tappat kontakten med. Tog en dusch också. Resten av dagen ägnas väl till plugg skulle jag tro om inte något annat dyker upp. Har en del att göra.
 
Det är ingen skola idag (eller det är egentligen aldrig för mig) eftersom det är datumet då första världskriget slutade. Skulle tro att många människor är vid triumfbågen. Kanske drar dit lite senare.
 
Bisous

blue valentine

 
Kollade på den konstigaste men ändå mest realistiska.. Därför jag inte tycker om den. Den är inte som alla andra kärleksfilmer där alla älskar varandra och får ett lyckligt slut. Tänkte stänga av men aaa Ryan är för snygg så jag såg hela haha...
 

Lugn


Var på nöjesparken idag igen och åkte lite, som slänggunga och åt sockervadd (sockervadd heter barbapappa i Frankrike haha). Sitter och redigerar lite bilder just nu samtidigt som jag lär mig lite verb på franska. Har systemkameran nu så kan ta bättre bilder, här är en!

Nöjespark Neuilly






Var på världens mest sorgliga nöjespark idag i 45 min haha. Kanske för det regnade och det var fem personer där haha men vi ska dit imorgon också! 

Kollar nu på en film där människor äter upp varandra, inte det bästa för ögat kanske så sitter här och bloggar istället. 

Rain drops




Ny dag imorgon



Bonne nuit

Torrrrrss


Miss u besti

Hade en lång skoldag idag som bestod av religion klockan nio och svenska halv fyra.. Fett lång håltimma vilket gör att dagen blir seg, köpte dock spontant macarons eftersom jag kände att jag behövde det haha. Fick tillbaka min svenska också som va helt okej men känner mig ändå besviken för bättre kan jag..

Ska läsa en bok, öva lite franska eller plugga historia. Får se vad jag gör.. Har inget speciellt i need to do.

Bisous


school




Hade dock en väldigt rolig dag idag! Relax på idrottslektionen, vi hade ett möte dessutom om alkohol och droger (ca 54.de gången?). Fick veta att svenska elever från förra året rökte på när de var här haha så nu tror våra lärare att vi håller på med droger vi med.
 
Vi hade middag med franska elever och min klass vilket bestod av 120 pers plus lärare! Fick stå för efterrätten som var chokladpudding. Missade dock min träning och har inte tränat på två veckor.. Haha aja, får hitta en annan klubb där jag kan träna lite mer i. 

Middagen var roligt iallafall! En kille friade till en annan tjej under själva middagen och alla sjöng mamma mia. Lärde känna några franska tjejer dessutom. Trevligt trevligt! 

I daydream a LOT. Like I make up scenarios in my head then I come back to reality like WTF

 
Har tänkt på en sak i ett par veckor nu och är en sån person som tänker tills jag sårar mig själv vilket inte är så bra. Bara vill tänka på nuet just nu och inte på framtiden som jag gör hela tiden. Fett jobbigt på nätterna, för jag kan inte sova när jag tänker på en sak som stör mig. Det är därför jag alltid somnar 2-4 på natten.
 
Önskar att jag var en sådan person som inte tänker/dagdrömmer. Hänger inte med i verkligheten utan är fast i min egen lilla värld. Lilla världen jag har haft sen barnsben, som mina lärare klagade på.
 
Hoppas dock det går över snart. Har lite plugg och serier att framför mig som jag kan tänka på istället haaha, fett dramatiskt inlägg kände jag nu att detta blev.
 
Bisous
 

Plugg



Standardbilden

bonne nuit


Pluggade lite och känner mig rätt säker för imorgon haha shit va bra det låter, behöver ta tag i plugget mer! Dock händer ingenting denna vecka. Vänner, familj var här förra veckan och det var underbart! Blev helt slut dock och sov till 2 idag?!  Det är mörkare och kallare här, fast det är inte under 10 grader än vilket är jätteskönt! Vill ha sommar i Paris, som på den bilden! Inte 30 grader som i början hhah men 24 ungefär. Men först vill jag ha jul! Längtar lite..

Plugg!



Sitter och pluggar (dock syns fb på datan hehe). Har tal i engelskan + en massa annat att göra.. 

Natti



Kollade på en serie med Katarina precis och ska kolla på två nya avsnitt från andra serier nu haha, följer sjukt många. 6-7 stycken??! Hehe... 


Crazy






Fick min första stripptease igår haha! Galen kväll, träffade några franska jag inte har sett på över ett år och blev lite chockad. Paris är ju sjukt stort, ändå träffar man folk man känner på stan! 

Lunch




Snor bilder från syster






Couldn't help it! Bilder på Neuilly (där jag bor då), mamma och Sarah! 

RSS 2.0