1 dag!

Imorgon klockan åtta lyfter planet till Paris. Alltså.. Jag tror inte det är sant, jag kommer bo där!

Har fortfarande inte packat ner allting i väskorna utan har världens hög med kläder och massa saker på bordet i vardagsrummet! I sista minuten som vanligt då.

Måste bara tacka för datorn. Den är perfekt! Dessutom till Helena för krämen. Puss älskar dig!!


Kusiner

Var med två av mina kusiner en sista gång igår och saknar de redan! Kul..


Idag är det en vecka kvar

 

Åh


Michael Kors


JA

 
 

usch

Jag åt en toast i morse men har inte ätit något mer.. vad händer? 
.
 

Hmm

Jag suger på att blogga, kommer nog inte skriva någonting när jag är där nere.. jag skriver inte ens dagböcker. I två dagar kan det vara så att jag skriver dagbok och sen glömmer jag det. 
 
Kanske kan göra det en gång i veckan? Ska försöka, detta är ju för minnen, för Paris, för min syster som vill veta vad jag gör varje dag hahah (kanske inte dååå). 
 
 
 
 
 

Otursdag

 

Saknar hotellfrukostar


12 augusti

Sitter med syster på väg hem efter första passet! Skit gick det shit... Hittade inte min jacka heller så ska äta soppa och sura nu hahah


Hemma

Kom hem igår från London, helt underbart var det!
 
Alla dagar tillbringades på Oxford, Regent street haha det blev en hel del shopping! Dock räckte inte fyra dagar men blev pank efter 3 så det var lika bra.. 
 
Dessutom är det 19 dagar kvar tills jag flyttar från Sverige, och 0 dagar tills jag står på isen ÄNTLIGEN hahaha har banne mig saknat att ha skridskor på mig! Tagga timmar med is nu framöver! 
 
 

London

 


Love


Sista dagen denna vecka

Nu är jag påväg hemåt igen.. Vi stannade bara en dag för jag ska till London på onsdag och vi har katten hemma.

Igår kväll så cyklade jag och Sarah från Höllviken, på väg mot Falsterbo och stannade vid midnatt och köpte glass!
Jag lovar av hela mitt hjärta, har aldrig sett så mycket spindlar överallt på i hela mitt liv förut! Såg 10 000, större än min tumme på lyktstolpar, staket, på tak, på marken, på bryggan. Det var som Harry Potter.. Och jag har mer skräck än Ron..

Efter det cyklade vi vilse, och kom hem flera timmar senare.


Malmö

Är påväg ner till familjen i skåne. Tror vi ska stanna i malmö och gå och shoppa.. Hahah det ska vara årets varmaste dag och jag ska gå runt och i ett shoppingcenter!

Ska försöka överleva dagen.


1 augusti

Påväg in till stan just nu för att träffa Helena! Hon ska köpa hårfärg och jag ska bara följa med för jag vill inte vara hemma haha

30 dagar kvar..


RSS 2.0