Jeudi



Har vilat dessa dagar (mån, tis och ons), vilket har varit väldigt skönt! Ska åka till starbucks snart och plugga. Hoppas jag blir klar nu med det sista denna veckan haha. 

Skippade utsparken igår med klassen för jag orkade inte. Har dock lovat att om jag gör klart något skolarbete idag, får jag gå till mix club. Taggar lite..

Bisous

Prom







Lite andra bilder från balen. Ska plugga nu om jag orkar.. 

Bisous

Bye sweden




Teenagers complain there's nothing to do, then stay out all night doing it







Vill typ tillbaka - utom slutet av kvällen då jag mådde rätt dåligt haha.. Fast själva kvällen var underbar, hur härligt som helst att träffa sina klasskompisar igen. Nu sitter jag på flygplatsen och mitt flyg går om 50 min. Hoppas det funkar att flyga när man mår illa..

Idag är jag 19

Konstigaste bilden

Flygplatsen i fredags

Släkten (och Helena)

Blev överraskad av släktkalas i fredags vilket var jättekul! Dessutom var Helena, Rebecka och Matilda med! 

Blev inte firad på sängen - kan ju ta det som tecken att jag är gammal hahah 
19.. 1 år kvar som tonåring

Hier





Igår firade vi min födelsedag i förväg och åt middag på cosy vid concorde och sen tog vi drinkar i saint michel! Fick en krona så jag gick runt med den (vissa trodde jag skulle gifta mig haha) hela kvällen. Restaurangen fick veta om min födelsedag så fick två shots av dem haha vinglade hem, men kul var det! 
Ni är bäst tjejer (hade inget foto på dig camilla :(.. ) TACK! 

Nu ska jag packa! I helgen ska jag på bal, verkligen inte jag att gå runt med uppsatt hår, jättefin klänning och dansa vals eller vad vi nu gör men here we go! 

Bisous

Do no harm (but take no shit)





Igår vilade vi vid saint Germain, en park vid slottet. Saint Germain ligger på en kulle så (se första bild) man kunde se ända till paris från parken! Så fiiint. Kan inte fatta att jag ska hem om en månad. Gråter.

Bisous

Om mitt bloggande idag



Leker ironisk så ni vet puss

Une semaine


En oklar bild från showcase. Jag, Max, Tom och Gabbie på bilden
Tillbringade 18 timmar på starbucks, skämtar ej..

Gabbie och Annie i fredags

Tror jag aldrig har pluggat såhär mycket på en vecka, ca 18 timmar på starbucks - skämtar inte. Nästa vecka lär bli likadan men sen är jag förhoppningsvis klar med allt (längtar lite för mycket). Snart så! 

Bisous

Tydligen en bra kväll för dessa två






Just nu ligger vi i Gabbies säng. Det blir nog att dra till donken och sedan till starbucks för att plugga. Har en inlämning tills idag och en tills imorgon. Älskar ej. 

Bisous

Hier




Igår var jag i Saint Michel och tog ett glas vitt med dessa underbara människor. Idag har jag varit i La Defense med Katarina och köpt tights! 

Ska till Pont De Neuilly snart för att möta upp Gabbie. Det blir showcase ikväll med henne och ett par franska. Får se hur det blir, kan bli kul haha

Bisous

2cool4school


Gårdagen - fina babes

Hier



Igår va det riktigt soligt. Har en linje vid halsen och fötterna (hade ballerina) vilket inte ser så fint ut just nu. Idag mår jag dåligt och ska vara hemma och plugga.. Tror solen gav mig något haha.

Bisous

Lundi



Idag ska jag tillbringa min lediga dag i Paris. Det händer ju inte ofta eftersom alla har skola på måndagar. Men eftersom det är 6 v kvar så vill jag vara i Paris så mycket som möjligt

Igår kväll var det hon och jag



Det va palais igår och Gabbie och jag tog med två killar till klubben vilket inte uppskattades riktigt men vi drog därifrån lite tidigare till en hemmafest nära Notre Dame och träffade årets EF-studenter vilket va kul. Själv var jag också en EF-student för 1,5 år sen, vilket va det bästa någonsin. Det va pga EF jag flyttade hit.  

Vi var bara där i 10 min dock tills Karim körde oss hela vägen till Gabbies hus. 

Bisous

Hier



Valborg va riktigt kul! Vi satte oss i en restaurang i ett torg som ligger inte långt från Louvren. Sedan drog vi till Eiffeltornet, 2 timmar senare än alla andra haha. Sen hände en massa konstiga saker.

Nu ska jag plugga haha bisous

Glad valborg


Bakom oss har vi eiffeltornet


RSS 2.0