Snart December


 
Just för tillfället ligger Helena och sover i min säng medan jag sitter och läser mejl (vuxet). Ska på intervju med ett universitet imorgon, kolla ansökningar osv. Men först det ska jag simma på oasen och på kvällen kommer Calle hit. Sedan har jag gymnasiearbetet som ska nästan bli klart på söndag. Får inte glömma samhällsredovisning och geografiprov heller..
 
Är väldigt glad att det är december på söndag. Hoppas också det blir kallare här så vi får snö = julkänsla. Sedan hoppas jag att de två jobbiga veckorna framför mig går fort. Vill ha jul och vill fira nyår.
 
Ser framemot 2015 (mycket).
 

hallå

 
Kollade tillbaka på denna bloggen och sakna lite att skriva här så jag tänkte göra det nu. Det roliga är att även om sommaren inte var för så längesen så har så mycket hänt. Jag har skaffat hund (?!), som tar så mycket tid och ansvar - speciellt nu när hon är en valp. Dessutom är jag tillbaka på hvitfeldska och har träffat massa nytt folk. Min gamla klass finns inte längre vilket är ledsamt för jag älskade den klassen. Men man hittar hälften på chalmers så.
 
Just nu söker jag jobb på lite olika ställen. Jag är mer inne på London för stunden. Förut var planen Paris men efter höstlovet kände jag mig rätt "klar" med den staden. Vill se nytt.
 
Jag var i Paris igen under höstlovet vilket var kul - de två första dagarna. Efter det fick jag en otrolig hemlängtan av någon anledning, vilket är väldigt konstigt för jag har aldrig haft det. Inte ens när jag bodde där ett år. Det är väldigt jobbigt eftersom jag verkligen älskade den staden och ville bo där föralltid. Nu känner jag inte alls så. Men jag vill fortfarande lära mig franska och läser lite franska då och då.
 
Just nu pluggar jag till en redovisning i politik och hållbar utveckling. Har bara det och Italienska imorgon vilket gör att jag slutar 11. Sen åker jag till Calle och äter lunch innan jag måste ta tag i svenskan. Buhu tråkigt månad ja - 37 dagar kvar till julen (tagg) !!
 
Bisous

RSS 2.0